В період з 27 по 29 листопада в м. Києві пройшов ІІІ Всеукраїнський конкурс професійної майстерності молодих професіоналів WORLDSKILLS UKRAINE – 2018. Це міжнародний комерційний рух метою якого є підвищення престижу робітничих професій і розвиток професійної майстерності.

В конкурсі приймали участь учні, студенти та молоді фахівці у віці від 18 до 24 років. Конкурс проводився Міністерством освіти і науки України та Федерацією роботодавців України. Генеральним партнером конкурсу виступила гірничо-металургійна група компаній «МЕТІНВЕСТ». Конкурс проводився за сімома номінаціями: електромонтажні роботи; зварювальні роботи; слюсарні роботи; підйом та транспортування вантажів; кулінарне мистецтво; перукарське мистецтво; технологія моди.

Кожен регіон України на конкурсі представляла одна команда із семи конкурсантів – по одному в кожній номінації. Збірна команда Дніпропетровщини більш ніж на половину складалася з кам’янчан. Це Тарасов Данило, учень п’ятого курсу нашого училища (електромонтажні роботи), Матяж Ілля, учень четвертого курсу (зварювальні роботи), Хованець Крістіна, машиніст крану ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат», випускниця училища 2018 року (підйом та транспортування вантажів) та Посохова Карина, учениця Кам’янського Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. В ході конкурсу організаторам вдалося створити атмосферу творчу, товариську, організувати обмін досвідом і ознайомлення з новітнім інноваційним обладнанням і технологіями.

Усі наші представники гідно впоралися зі складними конкурсними завданнями, а Матяж Ілля посів друге місце вчергове засвідчив, що саме в Кам’янському навчають найкращих Зварників. Це вже третя срібна медаль учнів-зварників нашого училища на даному конкурсі. Окрім медалі Ілля отримав від спонсорів суттєву грошову винагороду. До конкурсу учня готував майстер виробничого навчання училища Крівченко С.І..

Бажаємо усім конкурсантам та їх наставникам нових професійних здобутків

'Кам039;янчани

'Кам039;янчани

'Кам039;янчани

'Кам039;янчани

'Кам039;янчани

'Кам039;янчани