28 квітня 2021 року навчально-методичним центром професійно-технічної освіти Дніпропетровської області було проведено обласну науково-практичну конференцію «Екологічна освіта і виховання: найкращі практики».

Участь у конференції прийняли й представники нашого училища: з тезами доповідей щодо формування екологічно компетентної особистості в Кам’янському вищому професійному училищі як складової професійної або фахової компетентності при підготовці майбутніх високоякісних фахівців виступили викладач інформаційних технологій, кандидат технічних наук Ляховко О.Д. і заступник директора з НВР, викладач-методист Плоха Т.В.

Під час конференції розглядались питання екологічної освіти та виховання здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, розширення участі закладів освіти у Всеукраїнських, обласних конкурсах екологічного спрямування, що дає поштовх удосконаленню змісту освітнього процесу, активному залученню здобувачів освіти до природоохоронної та просвітницької діяльності.

Загалом в конференції прийняли участь понад 50 науково-педагогічних працівників вищої та професійно-технічної освіти області, здобувачі освіти.

Матеріали конференції розміщено на сайті НМЦ ПТО: https://nmc-pto.dp.ua в розділі Віртуальна методична допомога ЗП(ПТ)О, підрозділі Матеріали секції та Загальноосвітня підготовка, підрозділ Природничо-математичні дисципліни. За підсумками конференції буде виданий збірник.

Участь в обласній науково-практичній конференції «Довкілля – 2021»