
- Історія
- Про нас
- Information in English
- Виховна робота
- Методичний кабінет
- Нам лише 90...
- Досягнення
- Розклад занять
- Музей
- Атестація педагогічних працівників
- Інформаційно-бібліотечний центр
- Безпека життєдіяльності
- Партнерство
- Інформація про діяльність
- Дистанційне навчання
- UNITED 24
- Уповноважена особа

Кам'янське ВПУ
Для абітурієнта
Наша адреса:
м. Кам'янськепр. Гімназичний,10
Індекс: 51925
Тел.: (0569)55-42-55
e-mail: dndz_vpu@ua.fm kamvpudp@gmail.com Приймальна комісія тел.:067-369-38-35
e-mail: dndz_vpu@ua.fm kamvpudp@gmail.com Приймальна комісія тел.:067-369-38-35
У березні в гуртожитку училища відбулись наступні заходи:
- тематичні круглі столи;
- засідання ради гуртожитку: підведення підсумків за лютий та обговорення завдань на березень;
- бесіди з циклу «Самоконтроль та вимогливість до себе», «Шкідливі звички та їхні наслідки», «Ранкова кава з друзями», «Нобелівські лауреати: Вільгельм Рентген. Відкриття рентгенівських променів»;
- поетичні читання до Всесвітнього дня поезії;
- гра-вікторина «Чудовий світ театру» до Міжнародного дня театру;
- акція «Подаруй гуртожитку книгу»;
- година спілкування «Моя Батьківщина – Україна!»;
- колективне складання правил доброти «Життя дано на добрі справи…»;
- профорієнтаційна робота в малих групах;
- суспільно-корисна праця, прибирання в кімнатах, на кухні та в їдальні.
З метою популяризації культури кримськотатарського народу для мешканців гуртожитку проводились засідання гуртка «Смакота» (методист Горєлова Л.В.). На засіданнях гуртка відбулось вивчення бібліографічних матеріалів тематичної папки (складено – бібліотекар Василець Ю.В.) інформаційного супроводу гурткової роботи, тема «Кулінарні традиції кримських татар як відображення культури народу». За результатами опанування нових знань, вивчення культури харчування, традицій, в гуртожитку проведено майстер-класи з практичного приготування різних страв національної кухні. Учні готували чебуреки, плов, та частували інших мешканців гуртожитку.
Такі заходи є запорукою змістовного дозвілля мешканців гуртожитку, формування практичних навичок приготування їжі у молоді та виховання взаємоповаги до культурних особливостей різних народів.
