18 березня на базі нашого училища відбувся ІІ тур щорічного обласного фестивалю художньої самодіяльності серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Фестивальний дивограй профтехосвіти». Цьогорічний фестиваль проходить під гаслом «Україна – серце Європи».

Училище радо вітало своїх гостей: представників творчо обдарованої молоді професійно-технічних навчальних закладів міста та регіону. Кожен заклад представив цікаву, насичену несподіванками програму.
Фестиваль проводився у 9 номінаціях.

Концертну фестивальну програму від нашого навчального закладу представили аматори учнівського та педагогічного колективів. Несподіваний для всіх виступ тріо педагогів (Климович С.В., Бажан О.М., Плоха Т.В.) з улюбленою для всіх українців піснею «Хай буде щастя і любов» викликав захват журі та учнівства. Відомий своєю пісенною творчістю як в училищі, так і у місті Орлов Іван (навчається за професією «Електромонтер» ) порадував піснею «Counting Stars». Учасниками фестивалю стали і наші добрі друзі – ансамбль духових інструментів СЗШ № 6, музиканти якого є учнями нашого училища (професія «Електрогазозварник»).

Нікого не залишив байдужим яскравий виступ танцювального колективу «Сяйво». Дівчата, представниці професій «Машиніст крану металургійного виробництва» і «Верстатник широкого профілю; оператор верстатів з ПК», по-весняному гарні, радісні й веселі, прикрасили сцену актової зали українським таночком та сонячними посмішками.

Ми ще раз переконались у тому, що наша молодь талановита, успішна, завзята і творчо обдарована. Приходьте, дивіться та долучайтеся до нашого училищного життя!

'Фестивальний

'Фестивальний

'Фестивальний